Skip Navigation Links 
Skip Navigation Links
Procedură redistribuire pentru sesiunea Iunie 2023 de înscriere a copiilor din Sectorul 1 la centrele de zi tip creșă pentru anul școlar 2022-2023:

Bucureşti, 05 august 2022

Părinții ale căror cereri nu au fost admise (se află în așteptare) la centrul de zi solicitat, au posibilitatea să opteze pentru redistribuire în perioada 08.08.2022 ora 08:00 – 09.08.2022 ora 23:59 la unul dintre cele două centre de zi la care au rămas locuri disponibile (Centrul de zi „Jiului” și Centrul de zi „Sf. Andrei”). Părinții care doresc redistribuirea cererii se vor conecta pe contul personal creat la momentul încărcării cererii în aplicație, pe site-ul https://cresa.dgaspc-sectorul1.ro (utilizând adresa de mail personală și parola generată și transmisă pe e-mailul personal la momentul înscrierii în aplicație) și vor selecta redistribuirea la unul dintre cele două centre de zi cu locuri disponibile.

Redistribuirea cererilor se va realiza în funcție de punctajul obținut și data și ora înregistrării inițiale a cererii în aplicația online, în limita locurilor disponibile.

Acordurile de frecventare vor fi emise începând cu data de 05 septembrie 2022.

IMPORTANT: Odată cu selectarea redistribuirii la unul dintre cele două centre de zi de tip creșă, luna de începere a frecventării va deveni SEPTEMBRIE 2022, iar cererile cărora le va fi atribuit loc, vor primi acord de frecventare începând cu data de 05.09.2022, având la dispoziție termen până la data de 05.10.2022 pentru a se prezenta împreună cu copilul la centrul de zi de tip creșă, în caz contrar locul fiind vacantat.

Rezultatele redistribuirilor vor fi afișate în data de 11.08.2022 după orele 12:00, pe site-ul instituției, www.dgaspc-sectorul1.ro .

Cererile pentru care a fost solicitată redistribuirea și nu s-au încadrat în numărul de locuri disponibile, vor rămâne pe lista de așteptare a centrului solicitat la redistribuire și NU a celui solicitat inițial în sesiunea de înscriere.

Nu se vor aproba solicitări de transfer pentru cererile admise în urma redistribuirii, către un alt centru de zi de tip creșă.

  
  Harta site-ului DGASPC Sector 1
 Administrare