Skip Navigation Links 
Skip Navigation Links
Listele finale ale sesiunii doi de înscriere a copiilor la centrele de zi tip creșă pentru anul școlar 2021 - 2022

Bucureşti, 03 noiembrie 2021

Au fost afișate listele finale cuprinzând cererile validate pentru înscrierea copiilor la C.S.S. „Sf. Nicolae”, Centrul de zi „Sf. Andrei” – părinți domiciliați/ cu reședință valabilă pe raza Sectorul 1 și Centrul de zi „Jiului”.

Link Aplicație

Înscrierile copiilor vor fi efectuate după următorul calendar:

  • 05.11.2021 începând cu ora 08:00 – 07.11.2021 până la ora 23:59 – părinții ale căror cereri se află pe lista de așteptare ca „respinși” pot opta pentru redistribuire la unul dintre centrele de zi la care au rămas locuri disponibile (Centrul de zi „Jiului” și Centrul de zi „Sf. Andrei” – locuri disponibile exclusiv pentru părinții cu domiciliul sau reședința valabilă pe raza Sectorului 1). Părinții care doresc redistribuirea cererii se vor conecta pe contul personal creat la momentul încărcării cererii în aplicație, pe site-ul https://cresa.dgaspc-sectorul1.ro (utilizând adresa de mail personală și parola generată și transmisă pe e-mailul personal la momentul înscrierii în aplicație). Redistribuirea cererilor se va realiza în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor disponibile.
  • 08-09.11.2021 – afișarea rezultatelor finale după redistribuiri.

Specificăm faptul că pentru copiii pentru care a fost solicitată redistribuirea și cărora le-a fost atribuit un loc la un centru de zi de tip creșă, nu se efectuează transferuri și nu se soluționează favorabil alte cereri depuse pentru aceiași copii, la alte centre de zi, în alte sesiuni organizate ulterior.

Cererile nesoluționate rămase pe listele de așteptare, vor fi soluționate pe parcursul anului școlar curent, în limita locurilor disponibile. Cererile nesoluționate până la data de 30.06.2022 se vor anula, iar părinții vor putea depune noi cereri în aplicația on-line în sesiunea de înscriere aferentă anului școlar 2022-2023.

  
  Harta site-ului DGASPC Sector 1
 Administrare