Skip Navigation Links

 
Skip Navigation Links    
 
ÎN ATENȚIA PERSOANELOR VÂRSTNICE, cu domiciliul pe raza sectorului 1

Bucureşti, 21 februarie 2019

Informare pentru persoanele vârstnice,

cu domiciliul pe raza sectorului 1

 

 Direcția Generală de Asistență Socială și Protecţia Copilului, Sector 1 cu sprijinul Primăriei Sector 1, a încheiat un acord de parteneriat cu Băneasa Developments SRL, prin care beneficiarii de la Clubul Seniorilor şi persoanele vârstnice (pensionari), cu domiciliul pe raza sectorului 1, pot participa în mod gratuit, în baza cuponului de pensie, la vizionarea unui spectacol de cinema  ( cel care rulează de la ora 11.00), în cadrul Grand Cinema & More din Bănasea Shopping City în zilele, de luni până joi ( inclusiv ).

Spectacolele oferite spre vizionare gratuită vor fi alese de către Băneasa Developments SRL şi vor fi schimbate săptămânal, fără a exista o limită de bilete pe săptămână sau pe lună acordate unui pensionar. Biletele gratuite vor fi acordate în limita numărului de locuri a sălii de spectacol în care rulează filmul ( 95 locuri/ zi) şi nu pot fi cedate altor persoane.

Biletele se eliberează pe baza cuponului de pensie, de la biroul Concierge (casa de bilete VIP), cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea filmului.

      Rezervările se fac doar telefonic, la numerele de telefon: 021.223.41.90 sau 0733.278.460 în intervalul orar 08:30-14:00, de luni până vineri.