Skip Navigation Links

 
Skip Navigation Links    
 
EDUC – PLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie APRILIE

Bucureşti, 23 august 2016

Aprilie 2016

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 anunta prelungirea proiectului „EDUCPLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie” PEH021. Prin aprobarea facilitatii PLUS, durata proiectului se prelungeste cu 6 luni, pana la data de 31.10.2016.

Proiectul “EDUC Plus” este implementat de Asociatia Centrul de Resurse si Informatii pentru Profesiuni sociale in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1 Bucuresti, incepand cu data de 26.05.2015, cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finantat de Granturile SEE 2009-2014 si administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

In perioada de extindere se vor organiza activitati suplimentare in care Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1 va fi implicata in calitate de partener. Dintre acestea, mentionam: elaborarea unui model de formare pe tema empowerment si organizarea unui numar total de 12 serii de curs pentru educatorii angajati in cadrul DGASPC Sector 1 si al Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului beneficiare; cercetare-actiune si organizarea la nivel local a 11 ateliere-dezbatere ale copiilor „Noi si comunitatea”, formarea formatorilor locali in vederea noului modul de formare, organizarea a 10 seminarii judetene dedicate colaborarii inter-institutionale si parteneriatului public-privat. Activitatile PLUS dezvolta proiectul initial si suplimenteaza rezultatele, precum si indicatorii propusi.

Pentru multe informatii despre proiectul EDUC PLUS va invitam sa accesati site-ul www.cvr-trainer.crips.ro. Pentru informatii suplimentare despre proiect, va rugam sa ne contactaţi pe adresa de mail: rezidential1@yahoo.com, telefon 021/222.99.73,  persoane de contact Raluca Tudor (sef serviciu) sau Loredana Antonie (sef serviciu).
  
  Harta site-ului DGASPC Sector 1
 Administrare