Skip Navigation Links

 
Skip Navigation Links    
 
EDUC – PLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie IULIE

Bucureşti, 23 august 2016

Iulie 2016

 

In perioada 11 si 13 iulie 2016 a avut loc in cadrul proiectului „EDUCPLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie” - derulat de catre Asociatia CRIPS in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 - al treilea modul al cursului de perfectionare a formatorilor locali din proiectul EDUC Plus.

La activitate au luat parte formatorii locali din cadrul DGASPC Sector 1 si al celor 10 Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului beneficiare ale proiectului (Alba, Arad, Arges, Bacau, Buzau, Cluj, Ialomita, Mehedinti, Mures, Valcea), etapa pregatitoare in organizarea unui modul de formare pe tema empowerment/ dezvoltarea capacitatii personale de actiune a personalului educativ. Seria de cursuri va fi sustinuta la nivel local in luna septembrie 2016 pentru educatorii din serviciile de tip rezidential pentru protectia copilului din judetele beneficiare.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, in calitate de partener al proiectului, s-a implicat in definitivarea modelului de formare si a resurselor pedagogice care vor fi utilizate in cadrul cursului.

 

Proiectul Educ Plus PEH021 se deruleaza in perioada mai 2015 – octombrie 2016, fiind finantat cu sprijinul Programului RO10-CORAI, program finantat de Granturile SEE 2009-2014 si administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

 

Pentru multe informatii despre proiectul EDUC PLUS va invitam sa accesati site-ul www.cvr-trainer.crips.ro. Pentru informatii suplimentare despre proiect, va rugam sa ne contactaţi pe adresa de mail: rezidential1@yahoo.com, telefon 021/222.99.73,  persoane de contact Raluca Tudor (sef serviciu) sau Loredana Antonie (sef serviciu).

 


  
  Harta site-ului DGASPC Sector 1
 Administrare