Skip Navigation Links

 
Skip Navigation Links    
 
Conferinta de presa a proiectului de voluntariat european „Helping you learn how to help!”

Bucureşti, 17 mai 2016

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 1 organizează in data de 27 Mai 2016, ora 10.00 conferinţa de presă prilejuită de încheierea proiectului de voluntariat european “Helping you learn how to help!”, număr de referinţă 2014-3-RO01-KA105-013189, proiect finanţat prin programul Erasmus Plus-Proiecte de mobilitate.

Evenimentul va fi o sinteza a proiectului derulat pe o perioda de 12 luni, in cadrul caruia vor fi prezentate obictivele, rezultatele precum si impactul scontat in urma implementarii acestuia,  avand rolul de a disemina informatile in comunitatile–multiplicatori din care fac parte.

Principalele obiective ale proiectului sunt  îmbunătăţirea nivelului de competenţe şi abilităţi prin implicarea unui număr de 6 voluntari în activităţi educaţionale şi recreative cu beneficiarii sistemului de protecţie socială.

Menţionăm că întâlnirea va avea loc la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 1, B-dul Mareşal Averescu, nr. 17, Pavilion C, Sala 6.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi Serviciul Strategii, Proiecte, Programe în Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu ONG-ul, tel/fax: 021/222.41.70 sau email strategii@dgaspc-sectorul1.ro, persoană de contact Oana Roman- Sef Serviciu.

Vă rugăm să confirmaţi participarea până pe data de  24/05/2016, ora 16.30, la numărul de telefon sau adresa de e mail menţionată.

 

 

 

 

 

 

 

  
  Harta site-ului DGASPC Sector 1
 Administrare